Translate

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΦΡΟΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας που δείχνουν ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Βελγίου.
Ένας άνδρας δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/03) στην πόλη του Charleroi, δύο ημέρες μετά τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδει η βελγική εφημερίδα Derniere Heure, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.
Ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου για να μην προκληθεί πανικός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα....

Το θύμα εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας σε πυρηνικό εργοστάσιο, στην πόλη Charleroi, στην οποία εστιάζονται τώρα οι νέες έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Ο άτυχος υπάλληλος πυροβολήθηκε την ώρα που πήγαινε βόλτα το σκύλο του. Το στοιχείο, όμως, που προβληματίζει ιδιαιτέρως τις Αρχές της χώρας είναι το γεγονός ότι είχε κλαπεί η κάρτα εισόδου του και η ταυτότητα του.

Υ.Γ.: Ο συγκεκριμενος ατυχος φρουρος οπως και ο καθε φρουρος του πυρηνικου εργοστασιου μετα απο ολα οσα εγιναν με τις τρομοκρατικες επιθεσεις και την ανεπιτυχη προσπαθεια να μπουν στο πυρηνικο εργοστασιο δεν επρεπε να φρουρειτε και να φυλασσετε αυστηρα απο τις αρχες του Βελγιου?
Τι διαολο γινεται?Ολα βρωμανε απο παντου.Αααα και την ειδηση για τον ατυχο ανθρωπο τη μαθαινουμε στην Ελλαδα 3 μερες μετα.Περιεργα πραγματα...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ,
kafeneio


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Επ' ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, σας ευχόμαστε ολόψυχα  χρόνια πολλά, υγεία και κάθε ευτυχία.


ΕΛΛΗΝΕΣ ψηλά το κεφάλι, φέρτε το χαμόγελο στα χείλη σας ξανά, κατακλύστε τους δρόμους και γεμάτοι περηφάνια και αισιοδοξία γιορτάστε και πανηγυρίστε, παρά τα προβλήματα και τα δεινά που συσσώρευσαν στον τόπο οι εγχώριοι και ξένοι ληστοσυμμορίτες!

Κανείς εχθρός, καμιά Κυβέρνηση, Ένωση ή Ταμείο.. δεν μπορεί να ξεριζώσει από την ψυχή μας, την αγάπη μας για ετούτο εδώ τον τόπο, τη θάλασσα, τον 

αγέρα και τον ήλιο,  και την περηφάνια μας για την ιστορία μας και του ότι είμαστε  

ΕΛΛΗΝΕΣ!





 Εί
μαστε και θα παραμείνουμε  ΛΕΥΤΕΡΟΙ για πάντα!!!!  


Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / προδοσία....


Πηγή,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΤΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μπατακλάν στο Παρίσι πολλά αμερικανικά sights είχαν παρουσιάσει μια μυστήρια κοπέλα που είχε εμφανιστεί και στις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Aurora και στην Βοστόνη των ΗΠΑ. Η είδηση αυτή αμφισβητήθηκε από πολλούς ότι δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια και από κάποιους με οργισμένο τρόπο ότι προσβάλλονταν τα θύματα των επιθέσεων, αλλά σε πολλούς άλλους είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

Τώρα με την καινούργια τρομοκρατική επίθεση πάλι πολλά ξένα sights αναφέρθηκαν ξανά σε αυτή την μυστήρια κοπέλα που την παρουσιάζουν πάλι σε πρώτο πλάνο μετά την τραγωδία της επίθεσης.
Σίγουρα αν κοιτάξει κάνεις τις φωτογραφίες θα βρει κάποιες ομοιότητες. Τώρα το αν είναι όλα αυτά αλήθεια ή αποκυήματα συνομωσιολογίας, είναι ένα ερώτημα.
Πάντως όλα αυτά κάπου «μπάζουν» με μυστήριο τρόπο και σίγουρα το παρασκήνιο που συνήθως δεν είναι αυτό που δείχνουν τα επίσημα ΜΜΕ, θα αργήσει πολύ να βγει στην επιφάνεια.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ?


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟΝ ''ΚΥΡΙΟ'' ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ'' ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ) ΤΟ ISIS(?) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ.ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΛΕΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΡΗΞΗ? ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ?

Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ...