Translate

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ! ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!


«Τα γόνατα λυγίζουν σαν θελήσουν οι Θεοί», έλεγε ο νομπελίστας Σεφέρης. Μόνο που εμείς δεν 
έχουμε να κάνουμε με θεούς, αλλά με δαίμονες!

«Είσαι ‘Έλληνας; Τι προσκυνάς; Σηκώσου απάνω! Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε», έλεγε ο γέρος του Μοριά, ο παππούς του νεωτέρου Ελληνικού Κράτους, ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ παππούς!

Κατάλαβες Έλληνα;;; Στους θεούς μιλάμε όρθιοι! Και τους δαίμονες τους ξορκίζουμε και τους στέλνουμε εκεί που ανήκουν: στα τάρταρα!

Σήκω απάνω! Μην φοβηθείς! Άντεξες στους αιώνες και σε όλους του καιρούς! Εσύ κι αν πέρασες τυφώνες! Αλλά είσαι καλάμι. Μπορεί να λυγίζεις, όμως ΔΕΝ ΣΠΑΣ!

Μην φοβηθείς! Μην σπάσεις! Δεν σου πρέπει! Δεν σου αξίζει!

Είσαι πια ένα με την παγκόσμια ιστορία. Είναι δεμένες οι πορείες σας. Την πας και σε πάει. Πάντοτε έτσι ήτανε. Τόσοι κατακτητές, τόσοι πολιτισμοί, τόσες εναλλαγές. Κι εσύ πάντοτε κράτησες την ουσία σου. Τον πολιτισμό σου. Και τον δίδαξες! Σε όλους! Σε όλες τις γωνιές της γης. Αυτό είναι η ευχή και η κατάρα σου.

Κρατάς μια μικρή γωνίτσα γης, και το γένος σου είναι μετρημένο, κι όμως άντεξες χιλιετηρίδες! Και τούτη τη γωνίτσα, που ευλογήθηκες να γεννηθείς και να ζεις, την γνωρίζει ο κόσμος όλος ως φως!

Τούτη η γωνίτσα φώτισε τον κόσμο ΟΛΟ! Τούτη η μικρή γωνίτσα, πάντοτε χώρεσε τον κόσμο όλον, κι έτσι έγινε ο κόσμος όλος! Τούτη η μικρή γωνίτσα δεν είναι μόνο «μαγαζί γωνία». ΕΙΝΑΙ ο κόσμος όλος, γιατί τον κουβαλάει ολόκληρο και τον πάει παραπέρα!

Αυτή είναι η κληρονομιά σου Έλληνα: ο κόσμος όλος! Δεν ξέρεις ποτέ γιατί, αλλά πάντοτε νιώθεις ότι τον κουβαλάς στην πλάτη σου. Γι’ αυτό σε μισούν! Και γι’ αυτό δεν το νιώθεις. Πώς να νιώσεις το μίσος όταν, από καταβολής, κουβαλάς την ανθρωπότητα όλη;;;; Κι ακόμη κι αν το νιώσεις, πώς στ’ αλήθεια μπορείς να το πάρεις σοβαρά;;; Ποιος γονιός συνερίζεται το παιδί του;;;;

Προσπαθούν να σε σπάσουν αιώνες τώρα! Κι εσύ, αιώνες τώρα, μεταλλάσσεσαι και στο τέλος τους «βγαίνεις από τη γωνία»! Δεν ξέρω αν είναι η μοίρα σου, αλλά, τώρα το καταλαβαίνω, αυτό είναι ο ορισμός σου, αυτό είναι το ΚΑΘΗΚΟΝ σου!

«Μικρός λαός και πολεμά, δίχως σπαθιά και βόλια». Και δεν γονατίζει ούτε στους θεούς του αλλά όρθιος τους μιλεί! ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ!

Για μια ακόμη φορά, ΑΠΟ ΣΕΝΑ περιμένει ο κόσμος όλος ,ΈΛληνα, ν’ αντιδράσεις για να λυτρωθεί από τα νέα δεσμά της νέας τάξης πραγμάτων. Μια σπίθα φωτός, μια σπίθα ν’ ανάψει τη φωτιά της δημοκρατίας των λαών, μια σπίθα που ΕΣΥ κρατάς στα χέρια σου. Μια σπίθα!

Η ανθρωπότητα υπήρξε ΑΙΩΝΕΣ χωρίς τράπεζες, αλλά ποτέ ΧΩΡΙΣ Ελλάδα! Είναι καθήκον σου να δώσεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ το φως των ΘΕΩΝ, γιατί ΕΣΥ τους μιλείς όρθιος! Το φως της δημοκρατίας, του πολιτισμού, της ελπίδας και της λευτεριάς! Δεν μπορείς να φοβηθείς από τους δαίμονες. Αυτούς τους τσάκιζες πάντοτε, απλά μ’ ένα φτάρνισμα!

Για σένα δεν υπάρχουν δαίμονες. Γι’ αυτό μιλάς όρθιος στους Θεούς. Σαν ίσος. Κι αυτό είσαι: ΙΣΟΣ! Αυτό έμαθες. Αυτό, αιώνες τώρα, διδάσκεις: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και αυτό δίνεις: ΦΩΣ και ΕΛΠΙΔΑ. Και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ στους λαούς για την ταυτότητά τους. Γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι. Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος της γης γεννηθήκαμε. Και όλοι μοιραζόμαστε την ίδια μοίρα. Και είναι στο χέρι μας να την κάνουμε καλύτερη.

Και τώρα, για μια ακόμα φορά, τα βλέμματα κι η ελπίδα του κόσμου όλου είναι στραμμένα επάνω σου. Για μια ακόμη φορά η ανθρωπότητα ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ από σένα, ΈΛληνα, να ανοίξεις το δρόμο της Δημοκρατίας! Να σπάσεις και ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ τα δεσμά που οι δαίμονες φόρεσαν σε όλον τον κόσμο! Δεν είναι απλή επιλογή. Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ! ΕΣΥ μιλείς όρθιος σους θεούς. ΕΣΥ πρέπει ν’ ανοίξεις και πάλι το δρόμο. Μη φοβάσαι! Είσαι καλάμι. Μπορεί να γέρνεις, αλλά ΔΕΝ σπας!

Αυτό το ΟΧΙ περιμένει κι η Ευρώπη, που δεν σε θέλει, αλλά από σένα γεννήθηκε. Εσύ μπορείς να τη διαγράψεις. Αυτή όμως ΟΧΙ. Γιατί από ΣΕΝΑ γεννήθηκε Έλληνα. Αυτή σ’ έχει ανάγκη. ΕΣΥ είσαι ο γονιός. Και ως γονιός έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την προστατέψεις τώρα που έπεσε στα νύχια των δαιμόνων!

Βλέπεις Έλληνα, το ΟΧΙ στους βαρβάρους δεν είναι απλά επιλογή, Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ!

Πότε θα κάμει ξαστεριά;

Simpleton

Ψηφίζουμε ΟΧΙ στο σχέδιο εξαθλίωσης της χώρας μας

Καθώς οδεύουμε προς το κρίσιμο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου που θα κρίνει το μέλλον της πατρίδας μας ο ελληνικός λαός επιθυμεί να πληροφορηθεί τι θα σημάνει το ΟΧΙ και τι το Ναι στη συμφωνία με τους δανειστές.Ένα ναι στη συμφωνία θα οδηγήσει στην επιβολή 13-15 δις μέτρων που θα οδηγήσουν σε ισοπέδωση την ελληνική οικονομία,καθώς θα οδηγήσει σε μείωση του ΑΕΠ κατά 8 με 10% .Χαρακτηριστικά με τα μέτρα που επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι θα αυξηθούν υπέρμετρα οι ασφαλιστικές εισφορές των ασφαλισμένων του ΟΓΑ και θα επιβληθεί υψηλή φορολογία στους αγρότες γεγονός που θα οδηγήσει σε συντριβή την γεωργία ,που αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας!!Επιπλέον,τα μέτρα επιφέρουν μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων και θα προκαλέσουν αφαίμαξη στο εισόδημα των επαγγελματιών (με προκαταβολή φόρων 100%) γεγονός που θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση της καταναλωτικής δύναμης των μικρομεσαίων!!Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης είναι ότι θα χρειαστεί να παρθούν και νέα μέτρα μετα το πέρας των 16 μηνών,για να επιτευχθούν οι στόχοι των προβλεπόμενων πρωτογενών πλεονασμάτων(3% το 2017 και 3,5% το 2018).Συνεπώς θα υπάρξει κοινωνικό ολοκαύτωμα άνευ προηγουμένου .Επιπρόσθετα,οι εταίροι ζητούν να μειωθούν οι δαπάνες στην εθνική άμυνα 400 εκ.ευρώ,γεγονός που θα επιφέρει σημαντική μείωση του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων.Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό ΑΕΠ έχει ήδη μειωθεί κατά 25% και πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέιωση ΑΕΠ σε χώρα της Δύσης μεταπολεμικά.Το όχι στη συμφωνία θα σημάνει ότι ο ελληνικός λαός απορρίπτει το ιταμό τελεσίγραφο των δανειστών και επιζητάει η Ευρώπη να επιδείξει διαλλακτικότητα και κατανόηση που θα ικανοποιεί τις αρχές της αλληλεγγύης και της ισότητας που στηρίχθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα,ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη συμφωνία που θα περιέχει και αναδίαρθρωση του δημοσίου χρέους ,ώστε να επιτευχθεί η βιωσιμότητά του ,καθώς σύμφωνα και με χθεσινή έκθεση του ΔΝΤ για να καταστεί ελέγχιμο το χρέος επιβάλλεται διαγραφή του κατά 30%!!!Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι σε μεγάλης σπουδαιότητας δημοψηφίσματα που διεξήχθησαν κατά το παρελθόν σε κάποιεςς χώρες ,όπου το ΟΧΙ υπερίσχησε του ΝΑΙ , υπήρξαν ευεργετικά αποτελέσματα παρότι προ των δημοψηφισμάτων υπήρξε κατατρομοκράτηση του κόσμου,ότι σε περίπτωση υπερψήφισης του ΟΧΙ θα έρχονταν καταστροφικές συνέπειες για αυτές τις χώρες(Ισλανδία,Κύπρος).Εν κατακλείδι ,ο ελληνικός λαός επιβάλλεται να υπερψηφίσει το ΟΧΙ ώστε να υπάρξει μέλλον για την πατρίδα μας!!


Θεοφάνης Θ.Γκατζής
Οικονομολόγος-Διεθνολόγος

olympia,gr

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Συμβαίνει τώρα , ο Ιταλικός λαός μπλοκάρει όλες τις Ντόϊτσε Μπάνκ στην χώρα.... Εικόνες από την Πάντοβα.....






Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ...


Ευθύνη – ἐνα βήμα προς την Ελευθερία



Καθημερινά λαμβάνουν χώρα πολυάριθμες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων για το πόσο άσχημα πάνε τα πράγματα, πόσο έχουν υποβαθμιστεί οι κοινωνικές δομές και η ζωή γενικότερα.
Είναι αλήθεια ότι είμαστε οι σύγχρονοι ελεύθεροι πολιορκημένοι. Αυτή τη φορά όμως, μπορούμε να κινούμε το σώμα μας ελεύθερα, αλλά το πνεύμα και η ψυχή μας έχουν φυλακιστεί από τα δεσμά του φόβου και της απραξίας, που αυτός συνεπάγεται και μιας αδιάκοπης κριτικής, που μόνο σκοπό έχει “έτσι να τα πω, να ξεθυμάνω…”.
Κάθε φορά η συζήτηση ακολουθεί την ίδια πορεία: πληθώρα αρνητικών παρατηρήσεων που παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα (κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, ηθικά), κριτική σε όλους και όλα (οι πολιτικοί, το σύστημα, η κρίση), άστοχη ονειροπόληση “τι ωραία που θα ήταν αν…” και τελικά αδιέξοδο και συμβιβασμός “δεν βαριέσαι…, γεννηθήκαμε σε άσχημη εποχή…, όπου φτωχός και η μοίρα του κ.α.” και φτου κι από την αρχή.
Τις πταίει;
– Όλοι και όλα αλλά και κανείς! Εύκολη και βολική απάντηση.
Αλήθεια σε όλες αυτές τις άπειρες συζητήσεις πόσοι άραγε αναρωτήθηκαν: «Ωραία τα λέω και ρίχνω και το φταίξιμο εκεί που χρειάζεται, αλλά εγώ που είμαι μέσα σε όλο αυτό; Πώς περιμένω να αλλάξει το όλο «σύστημα» αν δεν αλλάξουν τα μέρη που το συνθέτουν, ένα εκ των οποίων είμαι κι εγώ; Τι θα μπορούσα να κάνω άραγε; Τι αντίκτυπο έχουν οι επιλογές και οι δράσεις μου σε ό,τι συμβαίνει; Ποια είναι η ευθύνη μου ως μέλος της κοινωνίας;»
Ευθύνη!
Μια λέξη που μάθαμε να τη φοβόμαστε ή τουλάχιστον να την αποφεύγουμε. Μάθαμε ότι η Ευθύνη είναι βάρος, ένα χρέος που έχουμε να εκπληρώσουμε, κι έτσι κάπου κάπως νιώσαμε ότι χρωστάμε.
Όχι, η Ευθύνη δεν είναι βάρος και πολύ περισσότερο δεν είναι χρέος.
Αναλαμβάνω την Ευθύνη μου σημαίνει γίνομαι κύριος του Εαυτού μου. Δεν δέχομαι παθητικά ό,τι συμβαίνει, αλλά συμμετέχω ενεργά ως δράστης επηρεάζοντας το περιβάλλον μου.
Αναλαμβάνω την Ευθύνη μου σημαίνει αλλάζω, εξελίσσομαι. Αναλαμβάνω την Ευθύνη μου σημαίνει ότι είμαι συνεπής στο Λόγο και τις Πράξεις μου.
Αναλαμβάνω την Ευθύνη μου σημαίνει ότι γνέθω ο ίδιος το υφαντό της Μοίρας μου με τις συνειδητές επιλογές και δράσεις μου.
Αναλαμβάνω την Ευθύνη μου σημαίνει διεκδικώ το δικαίωμα να εκδηλώσω την Αλήθεια μου και να είμαι χρήσιμος.
Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανένα.
Η Ευθύνη αφορά τη σχέση με τον ίδιο μας τον Εαυτό. Αφορά στην κατανόηση του ποιός είμαι και τί κάνω στον κόσμο αυτό.
Η Ευθύνη είναι ένα μεγάλο βήμα προς την Ελευθερία!

edwhellas.gr

Ολόκληρο το γερμανικό ντοκιμαντέρ που δείχνει πως η Τρόικα κατέστρεψε την Ελλάδα και ξεσήκωσε αντιδράσεις στη Γερμανία! (Βίντεο)


Διαθέσιμο με ελληνικούς υπότιτλους είναι το ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε στο πρώτο δημόσιο γερμανικό κανάλι ARD και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Στα ίχνη της τρόικας – Ισχύς χωρίς έλεγχο». Το μήνυμα ήταν ότι το 2010 οι χώρες του ευρώ δεν άφησαν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει για να προστατεύσουν τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζας, που ως κύριοι δανειστές θα έχαναν γύρω στα 40 δισ. ευρώ.

Στο ντοκιμαντέρ μιλά ο Γιάνης Βαρουφάκης αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρουσιάζονται τα άδεια καταστήματα, έχει συνεντεύξεις με ανθρώπους το εισόδημα των οποίων έχει επηρεαστεί και ασκεί κριτική στην μείωση των κατώτατων μισθών. Σε δημοσίευμά της η γερμανική Die Welt, σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ, αναφέρει ότι η τρόικα κατέστρεψε συστηματικά τον ελληνικό λαό.

(Για τους υπότιτλους επιλέξτε στις ρυθμίσεις τα ελληνικά.)



Δείτε το εδώ:



thesecretrealtruth

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Goldman Sachs: Ακόμα και με «όχι», η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη

Το «OXI» στο δημοψήφισμα της Κυριακής δεν συνεπάγεται την αυτόματη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, επισημαίνει η Goldman Sachs, σύμφωνα με νέα έκθεση για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας.
Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα εκτιμά ότι το «όχι» στο δημοψήφισμα, αν και θα έχει αρνητική επίδραση στις αγορές, δεν πρόκειται να οδηγήσει αυτόματα στο Grexit.
Όπως εξηγεί, εάν επικρατήσει το «όχι» οι ευρωπαϊκές αρχές ούτε θα επεκτείνουν τη βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλά ούτε και θα προχωρήσουν σε ένα νέο γύρο διαπραγματεύσεων, προσφέροντας ευνοϊκότερους όρους στην ελληνική κυβέρνηση.
Ως αποτέλεσμα, οι ελληνικές τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές και η οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό, όπου θα προκληθούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στην αλλαγή της ελληνικής κυβέρνησης και στη συγκρότηση μίας νέας, φιλο-ευρωπαϊκής.
Βέβαια, διευκρινίζει η Goldman Sachs, σ’ αυτό το σενάριο η αβεβαιότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικά, με το Grexit να μην αποκλείεται τελείως.
Όμως, συνεχίζει, το βασικό σενάριο της Goldman Sachs προβλέπει την ενεργοποίηση πολιτικών αλλαγών, προς την κατεύθυνση της άρσης του αδιεξόδου και της συγκρότησης μίας περισσότερο φιλο-ευρωπαϊκής κυβέρνησης.
Στην περίπτωση όπου στο δημοψήφισμα επικρατήσει το «ναι», εκτιμά η επενδυτική τράπεζα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παραιτηθούν, γεγονός που θα έχει θετική αντανάκλαση στις αγορές.
Άμεσα, θα συγκροτηθεί μία νέα κυβέρνηση, η οποία θα είναι προσηλωμένη στις μεταρρυθμίσεις και θα προωθήσει την εφαρμογή του νέου προγράμματος.
Σύμφωνα με την Goldman Sachs, υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο, το οποίο προβλέπει παραμονή της τρέχουσας κυβέρνησης, ακόμη και στο ενδεχόμενο του «ναι».
Ένα τέτοιο σενάριο θα συνεπάγεται υψηλή αβεβαιότητα για την Ελλάδα, καθώς οι δανειστές θα αρνηθούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δεδομένης της διάρρηξης των δεσμών εμπιστοσύνης μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.
Και πάλι όμως, η οικονομική κατάρρευση και οι «κλειστές» τράπεζες θα εγείρουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα καταλήξουν σε ένα πιο φιλο-ευρωπαϊκό κυβερνητικό σχέδιο.
Καταλήγοντας, η Goldman Sachs διευκρινίζει ότι στο τρίτο σενάριο ο κίνδυνος του Grexit δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Φοβόσαστε τι θα γίνει αν τη Δευτέρα βγούμε εκτός Ευρώπης; Διαβάστε ποιος είναι ο πραγματικός ΦΟΒΟΣ...


Μέχρι προχθές μιλούσα με διάφορους φίλους που είναι υπέρ του «ΝΑΙ» στο Δημοψήφισμα, επειδή φοβούνται για τη δουλειά τους και τις καταθέσεις τους.

Τους έλεγα με φιλικό ύφος «σας καταλαβαίνω, δεν πειράζει, ψηφίστε ό,τι νομίζετε, αν κάποιος φοβάται για το σπίτι και την περιουσία του ο φόβος του είναι ιερός».

Αν πράγματι ο άλλος έχει δύο παιδάκια, και ένα νορμάλ μισθό, και ζορίζεται οικονομικά επειδή πήρε δάνειο για σπίτι και αυτοκίνητο, και προέρχεται και από συντηρητική/δεξιά οικογένεια που έχει ως δόγμα ότι πρέπει να υποτασσόμαστε στους ισχυρούς, τι να του πεις για το ΟΧΙ και πώς να το υποστηρίξεις;

Ο άνθρωπος αυτός, μέσα στην τιμιότητα και την ταπεινότητά του, δεν καταλαβαίνει αυτά τα περίπλοκα που λένε οι «τρελοί» (που όπως του έμαθαν από το σπίτι του, είναι όσοι «σηκώνουν κεφάλι»).

Δεν καταλαβαίνει ότι οι πολίτες πρέπει να στηρίζουν μια εθνική στρατηγική, ότι τα κρατικά συμφέροντα είναι και δικά του συμφέροντα, και ότι οφείλει να τα διαφυλάσσει.

Δεν καταλαβαίνει ότι αφού χθες του έκοψαν κατά εντολή Γερμανίας το μισό μισθό, αύριο θα του κόψουν τον άλλο μισό, και μετά θα του ξανακόψουν ό,τι του μείνει, μέχρι που εκείνος ο «τρομακτικός» μισθός της Βουλγαρίας που λέγαμε κάποτε θα είναι πολύ μεγαλύτερος από το δικό του…

Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι το «τραπεζικό σύστημα», που μέχρι χθες του έδινε δάνεια και τον «προστάτευε», δεν είναι ένα σύστημα που το έφτιαξε ο μπαμπάς ή η μαμά του για να του διδάξουν πώς να διαχειρίζεται το πορτοφόλι του, αλλά το διαχειρίζονται κάποιοι αδίστακτοι και ραδιούργοι άνθρωποι ως ένα ακόμη πολεμικό όπλο με ξεκάθαρα επεκτατικούς σκοπούς;

Πώς να του εξηγήσεις ότι πλέον οι πόλεμοι δεν γίνονται με τανκς και μυδράλια (αυτά αποδείχτηκαν ανίσχυρα για την κατάκτηση των ανθρώπων) αλλά με οικονομικά τρικ, με τακτικές διάσπασης του λαού, σαν εκείνες που δίδαξε ο Γκέμπελς και που βάζουν αδελφό να σκοτώσει τον αδελφό;

Πώς να του εξηγήσεις, μέσα στη ζαλάδα που ζει και που δημιουργήθηκε με «τεχνικές σοκ», σαν εκείνες που περιγράφει η Naomi Klein, ότι το χρήμα με το οποίο συναλλάσεται, δεν αντιστοιχεί σε τίποτα ουσιαστικό και δεν είναι ο άρχοντας της ζωής του;

Πώς να του εξηγήσεις ότι το Ευρώ είναι μονάχα ένα πολύ καλά διαφημισμένο χαρτάκι, που φτιάχτηκε για να διευκολύνει τις συναλλαγές;

Ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας το στερούν οι Γερμανοί ή οι Πολωνοί, γιατί το ΕΥΡΩ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Ότι το Ευρώ είναι μια ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ μας να υπάρχει και να έχει αξία, και αν σταματήσουμε να το υποστηρίζουμε, θα έχει λιγότερη αξία;

Πώς να του εξηγήσεις ότι υπάρχει παραγωγή στην Ελλάδα που φτάνει για να ζήσουμε τα επόμενα 100 χρόνια, αρκεί να τη διαχειριστούμε μόνοι μας;

Μα και πώς να σε πιστέψει, όταν τα ελληνικά επιμελητήρια του λένε το αντίθετο, για να πιέσουν να πέσει η κυβέρνηση και να επιστρέψουν οι φίλοι τους στην εξουσία;

Πώς να του εξηγήσεις, ότι κάποιοι με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΙΚ έχουν εκμηδενίσει την αξία των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής παραγωγής, δηλαδή της ίδιας της δουλειάς μας, και μας χρεώνουν αντίστροφα υπέρογκα τις «τραπεζικές υπηρεσίες» που παρέχει το Ευρώ, δηλαδή μας παίρνουν το ρύζι για να μας δώσουν ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;

Αυτά σκεφτόμουν, ότι είναι τόσο δύσκολα να τα καταλάβει κάποιος αν δεν τα ψάξει από μόνος του, που δεν σας κρύβω ότι με κούραζε και η σκέψη μόνο, να παλέψω με όλο αυτόν τον φόβο, με όλα αυτά τα ψέματα και να τα διαλύσω ένα-ένα…

Άσε που κάθε φορά που μιλώ για αυτά τα θέματα, τα μυαλά των ανθρώπων επαναστατούν, δεν δέχονται να τους ακυρώσεις τα δόγματα με τα οποία μεγάλωσαν, δεν δέχονται να τους βγάλεις λανθασμένες τις αγωνίες με τις οποίες καθόρισαν τις ζωές τους…

Σκεφτόμουν λοιπόν ότι έχω και άλλες δουλειές να κάνω και κανείς δεν με έβαλε να παριστάνω τον σοφό…

Όμως τα πράγματα κάποια στιγμή φτάνουν σε ένα σημείο θραύσης. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο, και πρέπει να αποφασίσουμε αν το κόκκαλο είναι πιο ισχυρό ή το μαχαίρι, και αν τελικά δεχόμαστε να μας κόψουν το πόδι και να μας σκοτώσουν.

Σήμερα δεν έχω δικαίωμα να μείνω σιωπηλός. Πρέπει να τονίσω ξανά όλα τα παραπάνω και να τονίσω ότι το ΝΑΙ είναι αυτοκτονία, ακόμη και αν τα συμφέροντά σου μοιάζουν να είναι μαζί του.

Γιατί, αν ψηφίσεις ΝΑΙ, όπως οι Γερμανοί δήλωσαν χθες, ΔΕΝ υπάρχει πρόταση και δεν θα δεχτούν να σου δώσουν «χαρτάκια» (Ευρώ) παρά μόνο με ατιμωτικούς όρους, πολύ χειρότερους από αυτούς που ζητούσαν μέχρι τώρα.

Αν ψηφίσεις ΝΑΙ, θα σου επιβάλλουν μια κυβέρνηση που ΔΕΝ θα μπορείς να αλλάξεις, με νόμους και συνταγματικές τροπολογίες που θα επιβάλλουν για δεκαετίες αυτούς που θέλουν εκείνοι στην εξουσία. Θα ακυρώσουν κάθε δημοκρατική δυνατότητα, όπως ήδη δήλωσαν απορρίπτοντας την ελληνική κυβέρνηση.

Αν ψηφίσεις ΝΑΙ, θα σου κόψουν ξανά και ξανά το μισθό, μέχρι που θα δουλεύεις χωρίς αντάλλαγμα, ως σκλάβος.

Αν ψηφίσεις ΝΑΙ, ΔΕΝ θα πάρεις σύνταξη. Γιατί οι συντάξεις θα δίνονται μόνο στους ανθρώπους που θα αντέχουν να δουλεύουν σαν σκλάβοι ως τα 67 τους, ΑΝ αντέχουν και ΑΝ δεν τους απολύσουν τα αφεντικά τους, και ποιο αφεντικό θα θέλει έναν 60χρονο στη δουλειά του, όταν μπορεί να έχει έναν φρέσκο σκλάβο 20 και 30 χρονών στη θέση του;

Αν ψηφίσεις ΝΑΙ, η ελάχιστη σύνταξη που παίρνουν οι δικοί σου και σε στηρίζουν, θα μειωθεί από εκεί και έπειτα ΜΟΝΙΜΑ, και δεν θα φτάνει ούτε για τους ίδιους για να ζήσουν.

Και αυτό θα είναι ΜΟΝΙΜΟ, και όχι για 5 ή 6 μήνες που θα κρατήσει κάτι τέτοιο σε περίπτωση της χειρότερης χρεοκοπίας. (Και αν πάνε καλά τα πράγματα, μπορεί να κρατήσει και ελάχιστα, έναν μήνα μόνο).

Αν ψηφίσεις ΝΑΙ, θα φορολογήσουν τόσο ΑΔΙΚΑ την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ σου, θα απαιτήσουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ φόρων για χρόνια και αυξήσεις εισφορών και άδικες εισφορές, που όχι μόνο θα γονατίσεις και θα την κλείσεις…

…Αλλά ακόμη και ένας ανόητος ή άχρηστος Γερμανός αν έρθει, ως ανταγωνιστής, να στήσει στην Ελλάδα την επιχείρησή του, θα είναι 100άδες φορες πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ, θα έχει όχι απλώς μισές τιμές, αλλά το ένα δέκατο (1/10) από τις δικές σου, και θα σε εξαφανίσει από το επιχειρηματικό τοπίο.

(Και μιλάω για σένα, φίλε επιχειρηματία, που απειλείς σήμερα τους υπαλλήλους σου να ψηφίσουν ΝΑΙ, νομίζοντας ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις αλλά να κερδίσεις. Για σένα χτυπάει η καμπάνα!)

Ο σκοπός φίλοι μου, είναι σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα να ανήκει σε κάποιους άλλους, όχι σε μας. Εμείς για αυτούς αποτύχαμε. Πέσαμε στην παγίδα.

Και για όλα αυτά επειδή εσύ θα τους δώσεις ανοιχτή επιταγή αυτή την Κυριακή.

Και όλα αυτά επειδή δεν τόλμησες να σηκώσεις το κεφάλι σου, αλλά πίστεψες σε αυτά που σου είπαν τα δικά τους τηλεοπτικά κανάλια.

Σκέψου φίλε μου και αδελφέ μου πριν αποφασίσεις. ο φόβος σου δεν είναι πια ιερός, γιατί πλέον διακυβεύται κάτι πολύ πιο ιερό από αυτόν: ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ!

Την Κυριακή δεν αποφασίζεις αν θα είσαι Ευρωπαίος ή όχι (γιατί ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ευρωπαίος για αυτούς, αλλά ένα πρόβατο για σφαγή).

Την Κυριακή αποφασίζεις αν θα είσαι ΥΠΑΡΚΤΟΣ ως άνθρωπος ή αν θα χαθείς.

Λέγοντας ΝΑΙ, απλά βάζεις το μαχαίρι στο δικό σου λαιμό, φοράς μόνος σου τις αλυσίδες, και παραχωρείς το είναι σου σε κάποιους ξένους που δεν έχεις δει ποτέ σου.

Φίλε μου αγαπημένε, σεβαστέ μου συνάδελφε, αγαπητέ μου Έλληνα, αλλά και Ισπανέ, Ιταλέ, Πορτογάλλε, σκεφτείτε ότι όλα αυτά θα γίνουν σε όλους μας, αν πούμε ΝΑΙ και αν παραδοθούμε χωρίς αντίδραση.

Ο φόβος δεν είναι πια Ιερός. Πλέον Ιερό είναι να αντιδράσουμε, για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε!

ΠΗΓΗ 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...ΠΑΝΟ ΚΑΙ...


ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕGΑ-ΛΥΤΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:


ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ...ΨΗΦΙΣΕ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΟΥ...

Σημείωμα του αυτόχειρα  Δημήτριου Χριστούλα που άφησε την τελευταία του πνοή στο Σύνταγμα το Απρίλιο του 2012


ΟΧΙ

Η αλήθεια που φοβούνται να μας αποκαλύψουν – Διαδώστε το...


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
Η «Χούντα» το ‘74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
- Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
- Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ) και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία, όπως πιστεύει ο πολύ μ@λ@κ@ς λαός, αλλά στο ότι:
1ον: πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα.
2ον: πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες.
3ον: και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.
– Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις «χαρίσει» σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.
– ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.
Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)
Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.
Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα, άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..
Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά «δεμένα» και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
Έτσι, εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από τη μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.
Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους...
Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.
Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).
Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.
Ήταν καιρός για το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.
Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας «Χ» χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων Έχουμε 3 δεδομένα:
1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια
2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών, τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά.
3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός για το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων... ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στη ζωή του ήταν να κλείσει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:
1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;
3. αν το παραμύθι «μπαμπούλας Τουρκία» κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.
Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.
Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι... Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό, με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά, όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε . Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε... Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμα για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .
Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το «λεφτά υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλά
Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.
Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός). Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.
Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.
Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.
Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;
Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.
Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ» και μέσα στο άρθρο λέει ότι «τοποθετήσανε» τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.
Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας...
Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα «προϊόν» ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.
Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο «παπαγαλάκια» και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς...)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.
(σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Περιέργως τα funds του Σόρρος «προέβλεψαν» ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ... (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)
ΔΝΤ
Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών – που είναι 280 ΔΙΣ) από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.
Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.
Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε...
Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ... Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς...
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε.
Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοέλληνα Ρωμιού.
Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη, θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς, τι έχει ΝΑ γίνει.
Μέχρι τότε θα παίξει «συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.
Το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα.
Φοβούνται την άχνα...!!!!!!!!!!!

10.000 σφαίρες ΟΧΙ, για κάθε μνημόνιο που τους σκότωσε…


Φίλε μου Κοράκι, οι Έλληνες, όταν θα πάνε για να ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, πρέπει να θυμηθούν για λίγο και αυτούς εδώ μέσα. Τους περίπου 10.000 νεκρούς συμπατριώτες τους. Τα θύματα της κρίσης, του εξοντωτικού βομβαρδισμού των μνημονίων και της εισβολής των οικονομικών πάντσερ των τοκογλύφων «εταίρων».

Να μην τους ξεχνούν, για να γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για πόλεμο.

Για να καταλάβουν και οι ίδιοι που βρίσκονται και που μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Μια μνημόσυνη τιμή. Να μην τους προδώσουν.

Να φωνάξουν με μυριόστομη φωνή ΟΧΙ!!!

10.000 ζωντανοί, να φωνάξουν στη θέση του ενός που έφυγε!

10.000 ΟΧΙ, για κάθε σταυρό!

10.000 ΟΧΙ, για κάθε όνομα!

10.000 σφαίρες ΟΧΙ, για κάθε μνημόνιο που τους σκότωσε.

10.000 ΟΧΙ, για να μη σκοτώσει και άλλους….



peritexnisologos

Να τι σας δείχνουν τα… ''αμερόληπτα'' κανάλια...

Την ώρα, που η συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στην πλατεία Συντάγματος πήρε τηλεοπτικό χρόνο 8:33 λεπτών, αυτή του «ναι» πήρε 46:83
Ούτε τα προσχήματα… Ο ελληνικός λαός αγωνιά για το μέλλον του και οδεύει προς το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου δίχως να γνωρίζει τι μπορεί να του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.
Την ίδια ώρα προσπαθεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις ούτως ώστε να μπορεί να πάρει απερίσπαστος την απόφασή του, ωστόσο τα τηλεοπτικά κανάλια μόνο προς αυτή την κατεύθυνση δεν βοηθούν, επιδιώκοντας την... τρομοκρατία.
Χαρακτηριστικό της προπαγάνδας, που επιχειρείται από τα… αμερόληπτα κανάλια, είναι τρόπος με τον οποίο μοιράστηκε ο τηλεοπτικός χρόνος στις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.
Τη Δευτέρα (29/6) έλαβε χώρα η διαδήλωση υπέρ του «όχι» και την Τρίτη (30/6) αυτή του «ναι» με τα κανάλια ωστόσο να παρουσιάζουν σχεδόν αποκλειστικά μόνο την μία πλευρά του νομίσματος.
Ο συνολικός χρόνος, που αφιερώθηκε στη συγκέντρωση υπέρ του «όχι» ήταν μόλις 8:33 λεπτά, εκ των οποίων τα μισά παρουσιάστηκαν από την ΕΡΤ, ενώ ο αντίστοιχος χρόνος γι’ αυτή υπέρ του «ναι» ήταν πολλαπλάσιος και έφτασε τα 46:83.
Αναλυτικά και τα συμπεράσματα δικά σας…
ΣΚΑΪ
0 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
7:15 για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ΜΕGA
0:40 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
8:10 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ΑΝΤ1
1:30 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
14:30 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ALPHA
1:12 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
7:18 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
ΕΡΤ
4:50 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
4:39 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»
STAR
1:01 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
ΣΥΝΟΛΟ
8:33 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «όχι»
46:83 λεπτά για τη συγκέντρωση υπέρ του «ναι»

a-sports.gr

Απεργάζονται ανατροπή της κυβέρνησης για να αναγκαστεί η κοινωνία να αποδεχτεί τη σκλαβιά της



Έχουμε πόλεμο! Οι οικονομικοί εισβολείς δεν ορρωδούν προ ουδενός. Απεργάζονται, απροκάλυπτα πλέον, την ταπείνωση και εξαθλίωση της κοινωνίας και την υποταγή της χώρας. Ζητούν επί πίνακι την κεφαλήν του Αλέξη Τσίπρα. Επιδιώκουν να ρίξουν την Ελληνική κυβέρνηση, ώστε να αναγκαστεί η κοινωνία να αποδεχτεί τη σκλαβιά της.
Σε κάθε βήμα πίσω που κάνει η κυβέρνηση, ζητούν άλλα δέκα. Τα θέλουν όλα και δεν δίνουν τίποτα. Θέλουν να γονατίσουν τη χώρα και να συντρίψουν την Αριστερά, αφού προηγουμένως την διασύρουν οριστικώς και αμετακλήτως, ώστε να μην ξανασηκώσει κεφάλι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πίσω από το μένος κατά της Ελλάδος βρίσκεται το μίσος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που ήρθε στην εξουσία για να αμφισβητήσει την πολιτική της βαρβαρότητας.
Για της γραφής το αληθές παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη σχετική αρθρογραφία (μόνο το τελευταίο 24ωρο) στα διεθνή media:
Ο διεθνούς κύρους οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, ασκεί δριμεία κριτική στη στάση των Ευρωπαίων ηγετών και των θεσμών σε άρθρο του στο Project Syndicate, με τίτλο «Η επίθεση της Ευρώπης στη Δημοκρατία». Σχολιάζοντας τις συνεχείς προθεσμίες – τελεσίγραφα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η ελληνική κυβέρνηση, κάνει λόγο για τιμωρητικές πολιτικές και παίρνει σαφή θέση υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Ο Τζ. Στίγκλιτς, επισημαίνει ότι το σύνολο, σχεδόν, των χρημάτων που έχει δανειστεί η Ελλάδα έχει χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή ιδιωτών πιστωτών, συμπεριλαμβανομένων των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών, και ότι, στην πραγματικότητα, «το ΔΝΤ και οι ‘επίσημοι’ πιστωτές δεν χρειάζονται τα χρήματα που απαιτούν». Εξηγεί ότι «οι ‘προθεσμίες’ χρησιμοποιούνται προκειμένου να αναγκάσουν την Ελλάδα να πέσει στα γόνατα και να αποδεχθεί το απαράδεκτο – όχι απλώς μέτρα λιτότητας, αλλά μια οπισθοδρομική και τιμωρητική πολιτική». Και προσθέτει: «Πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να δουν το τέλος της αριστερής κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε είναι εξαιρετικά άβολο το να υπάρχει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση που αντιτίθεται τόσο πολύ σε εκείνες τις πολιτικές που έχουν συμβάλει τόσο πολύ στην ένταση της ανισότητας σε πολλές αναπτυγμένες χώρες και που είναι τόσο αφοσιωμένη στην ανάσχεση της ανεξέλεγκτης εξουσίας του πλούτου. Φαίνεται ότι πιστεύουν πως μπορούν, τελικώς, να ρίξουν την ελληνική κυβέρνηση, με το να την εκφοβίζουν, ώστε να αποδεχθεί μια συμφωνία που έρχεται σε αντίθεση με την εντολή που έχει λάβει».
«Η Ευρώπη θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα με έξοδο», είναι ο τίτλος άρθρου του Κλάιβ Κρουκ, στο Bloomberg, στο οποίο τονίζει ότι, κατά τη διάρκεια των 30 ετών και πλέον που αρθρογραφεί για πολιτικά και οικονομικά θέματα, δεν έχει ξαναδεί μία τέτοια επανάληψη διαρκούς, αυτάρεσκης, καταστροφικής και συγκαλυπτόμενης ανικανότητας. «Καθώς η ζημιά κορυφώνεται, μία προσπάθεια είναι σε εξέλιξη να ξαναγραφεί η ιστορία της ντροπιαστικής αποτυχίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την Ελλάδα». Ο Κρουκ θεωρεί ως τη μεγαλύτερη στρέβλωση το γεγονός ότι ο Γιούνκερ απευθύνθηκε στους Έλληνες πολίτες για το θέμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, για να τους πει ότι το «όχι» θα σήμαινε όχι στην Ευρώπη. Και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, προσθέτει, διευκρίνισε ότι η ψήφος θα καθορίσει «αν οι Έλληνες θέλουν να μείνουν στην Ευρωζώνη». Αυτά είναι «ανοησίες», λέει ο αρθρογράφος. «Εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρωσύστημα, δεν θα είναι επειδή οι Έλληνες αποφάσισαν να φύγουν, αλλά επειδή η Ευρώπη θα αποφασίσει να τους διώξει». Μία πραγματικά ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε να έχει ανακοινώσει ότι θα συνέχιζε την παροχή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες, σημειώνει ο Κρουκ στο άρθρο του.
Τη φιλοδοξία της Γερμανίας να ρίξει την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας αποκαλύπτουν οι βρετανικοί Times, που φιλοξενούν δηλώσεις κορυφαίου Γερμανού πολιτικού, ο οποίος δεν διστάζει να πει πως η Ελλάδα δεν θα πάρει «ούτε ένα λεπτό του ευρώ» αν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, παραμείνουν στη θέση τους. Αποκαλύπτει μάλιστα τις διεργασίες που γίνονται, ώστε να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει αλλαγή κυβέρνησης με «αρεστό» πρωθυπουργό.
Αναφορικά με το πολιτικό μέλλον της Ελλάδας ο Γερμανός αξιωματούχος φέρεται να έχει δηλώσει στην εφημερίδα: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσει το “ναι”. Μετά θα χρειαστούμε μια νέα κυβέρνηση, και μετά θα πρέπει να επιβάλλουμε μέτρα». Παράλληλα, αποκαλύπτει τα μυστικά ραντεβού που ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, έχει προκειμένου να «σπάσει το κίνημα του ΣΥΡΙΖΑ». Ο σκοπός κατά τα λεγόμενα του Γερμανού αξιωματούχοι είναι να δημιουργηθεί μια «κυβέρνηση τεχνοκρατών» ως προϋπόθεση για ένα νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης, η οποία θα απαρτίζεται και από μετριοπαθή μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποφευχθούν οι εκλογές.
Οσο για το αν τελικά επικρατήσει το «όχι» και ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθήσει να παραμένει στην εξουσία, τότε «όλα τελείωσαν», καταλήγει ο «ανώνυμος» Γερμανός πολιτικός.
Επίσης, σφοδρή επίθεση τόσο στην καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, όσο και στον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξαπέλυσε την Τετάρτη από το βήμα της Γερμανικής Βουλής ο πρόεδρος της ΚΟ του αριστερού κόμματος Die Linke Γκρέγκορ Γκίζι, υπογραμμίζοντας ότι «απώτερος στόχος της γερμανικής κυβέρνησης είναι να «πέσει» η αριστερή κυβέρνηση στην Αθήνα».
Συνεπώς, την Κυριακή το βράδι τα σπουδαία. Όταν θα ολοκληρωθεί η «αναμέτρηση» του Έλληνα με τον ραγιά…

olympia.gr