Translate

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014



ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1973.
41 Χρόνια συμπληρώνονται από από τον ξεσηκωμό των φοιτητών απέναντι στην δικτατορία των συνταγματαρχών. Τιμούμε τους αγνούς φοιτητές, τους ακομμάτιστους φοιτητές που εναντιώθηκαν στην τότε Χουντάρα των Αθηνών και διεκδίκησαν ένα καλύτερο αύριο για εκείνους και τις επόμενες γενιές. ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Εμείς σαν " ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ " αυτούς τους τους αγνούς φοιτητές τιμούμε. Αυτοί όμως οι φοιτητές ξεγελάστηκαν, παρασύρθηκαν, από συναδέλφους τους "φοιτητές" και άλλους. 
Εσύ που με διαβάζεις πρέπει να μάθεις όμως την αλήθεια που σου κρύβουν για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !!!
Το πιο ωραίο στήσιμο της CIA και του ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Το ποιο ωραίο στήσιμο όλων των εποχών. Και πάντα με την συνεργασία των κομουνιστών, και άλλων αριστερών φυσικά. Δήθεν για να ρίξουν τη Χούντα του Παπαδόπουλου που τόσο πολύ τους κυνήγησε (χαχαχαχαχα). Και βέβαια η CIA με ποιους θα γκρέμιζε το καθεστώς Παπαδόπουλου?? με τους ληστοσυμμορίτες κομουνιστές!!!! Τους πλέον φασίστες του συστήματος. Και ποιους βάλανε μέσα στο Κτίριο του Πολυτεχνείου να υπερασπισθούν την Δημοκρατία? Δαμανακηδες, Λαλιώτηδες, και όλους τους στημένους πράκτορες της CIA και των κομουνιστών. 

Μια στημένη παράσταση που για λόγους συμφέροντος των Αμερικανών για να ρίξουν τον Παπαδόπουλο, ξεκίνησε στο Πολυτεχνείο. Τον Παπαδόπουλο που ήθελαν να τον τελειώσουν για δύο λόγους : ο πρώτος λόγος που δεν τους διευκόλυνε για τον πόλεμο των έξι ημερών των ευραιομασόνων και ο δεύτερος για να χάσει η Ελλάδα την μισή Κύπρο. 
Έτσι στήθηκε το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Και όπως ανέφερα πριν και με συνεργάτες τους πλέον προδότες της Ελλάδας διαχρονικά. Τους Κομουνιστές και όλους και καλά τους διανοούμενους αριστερόστροφους. Αυτοί που κατόπιν κυβέρνησαν την Ελλάδα. Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτούς που εκείνο το βράδυ του ΄73 δεν τους ακούμπησε κανείς. Το ξύλο και τον θάνατο τον γνώρισαν αγνοί φοιτητές που πίστεψαν το σύνθημα ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Το σύνθημα εκείνο που το ξεφτίλισαν οι αριστερόστροφοι φοιτητές. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ "ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ - ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....????? ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ.