Translate

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ





 Ζούμε σε μία εποχή και σε μια χώρα που τίποτα δεν δείχνει να λειτουργεί με ορθολογικό τρόπο…Και εντάξει αυτό μπορώ να το καταλάβω αφού αυτοί που σε κυβερνούν και δεν μιλάω για τις π@υτ@νες τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κλπ.Χατζηαβάτες(που βέβαια πρώτα αυτοί πρέπει να πληρώσουν)άλλα για τις ξένες δυνάμεις που θέλουν την Ελλάδα κτήμα τους  και τους Έλληνες κλεισμένους σε μια αιώνια φυλακή.
  Αυτό που δεν μπορώ όμως να ανεχτώ,να αποδεχτώ αλλά και να καταλάβω είναι η ΑΠΑΘΕΙΑ μας ρε παιδιά..Μήπως είμασατε μαζοχιστές και μας αρέσει η κατάσταση που επικρατεί?ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΦΤΩΧΕΙΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΑΝΟΜΙΑ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ και και και…Τι άλλο πρέπει να γινει στη ΧΩΡΑ ΜΑΣ για να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΙ?ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ… ΕΣΥ…??


ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ...ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ.....


 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ... Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ...ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ


Βρε πουλημένα τομάρια, εσείς της Ευρωβουλής, ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, τι έγινε στην Ευρωβουλή και δεν ψηφίσατε την πρόταση του Μαριά των Α.Ν.ΕΛ. για το θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων???? Δεν σας ενδιαφέρει? Που είσαι Σπυράκη? Κύρτσο? Ζαγοράκη ευρωβουλευτή της ΦΑΠΑΣ? που δεν μπορείς να αρθρώσεις μια πρόταση? κα.....λα Καιλή? Κεφαλογιάννη? ΕΕΕΕ εσείς του Ποταμιου? ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ - ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Δείτε γιατί έβγαλαν από την μέση τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο




ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟYΣ ΛΑΟΥΣ


ΑΠΟ ΚΑΡΠΑΖΙΑ... ΣΕ ΚΑΡΠΑΖΙΑ...

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ-ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ-ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ-ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ “ΕΝΕΣΕΙΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ “ΝΥΦΗ”...

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ


Πληρώσαμε 1 δις ευρώ στην Siemens επί Μαντέλη, μετά η πραγματογνωμοσύνη “άργησε” 16 ολόκληρα χρόνια και τώρα η γερμανική διοίκηση του ΟΤΕ δεν δίνει στοιχεία! Αυτό είναι το ξεπούλημα που ονομάζουν “ανάπτυξη”… Ξεπουλημένοι πολιτικοί, συνθέτουν την κοινωνία των άχρηστων, των απατεώνων, των υπόδουλων στις μίζες με την κάλυψη και την συμμετοχή κρατικοδίαιτων στελεχών – συνδικαλιστών.
Ιδού το στόρι του ΟΤΕ και της Siemens με δύο λόγια.
Έφαγαν με χρυσά κουτάλια, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ, το κράτος του Σημίτη δανείστηκε νύχτα για να πληρώσει και τώρα οι Γερμανοί κουκουλώνουν το (δικό τους) σκάνδαλο και παντού υπάρχει μια ένοχη σιωπή.
Ένα ακόμη σκάνδαλο πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων τύπου “Ερρίκος Ντυνάν” που όμως είναι μια ακόμη αιτία, εσύ και εγώ να καταστραφούμε, δικοί μας άνθρωποι να μείνουν άνεργοι, κάποιοι άλλοι να αυτοκτονήσουν… Και κοίτα που τελικά θα την πληρώσουν τα πτώματα και όχι οι ένοχοι!
Και αν τελικά μπήκαν πραγματογνώμονες, έστω και αν μπήκαν καθυστερημένα, τι;
Οι πραγματογνώμονες επισημαίνουν ότι “δεν μπορεί να προσδιοριστεί το πραγματικό τίμημα κάθε εκτελεστής παραγγελίας με βάση τις τότε ισχύουσες τιμές σε χώρες της Ε.Ε. “
Στην ερώτηση της ανακρίτριας «ποια ήταν, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της ΟΤΕ Α.Ε., η απαιτούμενη ποσότητα υλικών για την ολοκλήρωση του ανωτέρου έργου», οι πραγματογνώμονες απαντούν ότι, λόγω της έλλειψης των αναγκαίων συστημάτων, δεδομένων και πληροφοριών, δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν την απαιτούμενη ποσότητα των υλικών.
Καταλάβατε;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ..ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΕΛΛΗΝΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η Η ΑΡΧΗ..


ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...?


ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 13 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛλΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔ@ΕΙ Η ΣΑΡΑ, Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ! 

1.Επειδή νομίζει πως ο αρχαίος πολιτισμός της γεωγραφικής περιοχής που κατοικεί είναι προσωπική του υπόθεση, σαν να μένεις σε παράγκα στο οικόπεδο του Αριστοτέλη δηλαδή.

2.Μολονότι στην πλειοψηφία του αρνείται έστω να προσπαθήσει να μάθει να μιλάει σωστά τη γλώσσα του αλλά τη διασκευάζει σε ραπ ρέκβιεμ.
3.Όπως βαριέται να επισκεφτεί την Ακρόπολη. Ο μόνος λόγος που συγκινείται με την Αμφίπολη, είναι επειδή πέφτει μακριά και έτσι έχει άλλοθι για να μην την επισκεφτεί ποτέ.
4.Δε νομίζω να υπάρχει άλλος λαός σε τέτοια εξάρτηση με το κινητό του. Λες και πρόκειται για προέκταση του σώματός του, σαν σεξουαλικό αξεσουάρ (ειδικά στη δόνηση κι αν στο βάλω εκεί που θες). Από το λεωφορείο ως το σινεμά.
5.Στο οποίο σινεμά όπως και σε πολλούς άλλους χώρους, συνεχίζει να νομίζει ότι βρίσκεται στο σαλόνι του. Μιλάει δυνατά, καπνίζει εκεί που δεν επιτρέπεται, και στο τσακίρ κέφι πετάει και μια καπότα από το παράθυρο του αυτοκινήτου που πάει και κολλάει στο αμάξι του από πίσω.
6.Ο Έλληνας δεν έχει υποχρεώσεις, μόνο δικαιώματα. Ποτέ δεν χρωστάει αλλά του χρωστάνε. Ποτέ δεν κάνει φασαρία αλλά τον ενοχλούν οι άλλοι. Και φυσικά ποτέ δεν ζητάει συγγνώμη αλλά απαιτεί ευγενικά από τον άλλον να του πει συγγνώμη λέγοντας του «πεσ’ συγνώμη ρε πούστη μη σε πηδήξω».
7.Όλοι οι υπόλοιποι λαοί είναι βλάχοι, άξεστοι και άπλυτοι. Όλοι μας μισούν και μας ζηλεύουν. Εκτός από τις στιγμές που γράφουν κάτι καλό για μας οπότε τα πράγματα αλλάζουν. Πχ, ο Κλούνεϊ πριν τις δηλώσεις του για τα μάρμαρα, ήταν κρυφ@πουστας. Τώρα είναι εθνικό είδωλο.
8.Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα είναι για τον Έλληνα μια συμπεριφορά τόσο δύσκολη όσο το να μάθει να πλένει τα χέρια του όποτε βγαίνει από τον καμπινέ.
9.Πιθανότα είμαστε η μοναδική χώρα που συνεχίζει να πιστεύει ότι αντιστέκεται στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων και την αμφισβητεί, την ώρα που έχει στηθεί στα τέσσερα μπροστά της όσο λίγοι.
10.Η νεοελληνική έννοια της αντίστασης είναι με μονοήμερες απεργίες του κώλου, έτσι για να πεταχτούμε και σε κανένα μπακάλικο και να αράξουμε. Πότε τα τελευταία χρόνια έγινε μια συνεχής και με διάρκεια απεργία που να έχει αποτέλεσμα;
11.Οι ίδιοι που συμμετέχουν στις απεργίες, δηλώνουν αγανακτισμένοι και πιστεύουν ότι αντιστέκονται είναι αυτοί που ψηφίζουν τα κόμματα που ευθύνονται για ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Κι όσο κι αν το παίζουν αριστεροί πιγκουίνοι, βάρδα μην τους τάξει κάποιος πρόσληψη του γιου τους στο δημόσιο, να δεις πως θα αλλάξουν γνώμη.
10. Σήμερα μόλις ο φίλος μου Ζ.Π. μου έστειλε φωτογραφία οδηγού λεωφορείου με την τσιγαρούκλα στο χέρι. Αθώος ο Ζ.Π. μου γιατί δεν έχει πέσει σε οδηγό που καπνίζει και μιλάει με τη γκόμενα στο τηλέφωνο ταυτόχρονα. Κάτι που απαγορεύεται ρητά γιατί κουκλίτσα μου δεν μιλάς στο τηλέφωνο όταν έχεις στην ευθύνη σου 100 νοματαίους στο κάρο. Εκτός κι αν είσαι οδηγός νεκροφόρας – φυσαρμόνικα. Φυσικά κι αυτός απεργεί.
11.Το μοναδικό πράγμα που αντιλαμβανόμαστε ως δικαίωμα για το οποίο πρέπει να παλέψουμε είναι ότι αφορά τον κώλο μας. Ο κουτσός και ο παράλυτος που δεν μπορούν να κινηθούν σε μια εντελώς αφιλόξενη πόλη, δεν είναι δικό μας θέμα. Προτιμάμε τις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των ιθαγενών στο Παπαριστάν.
12.Δεν γνωρίζουμε καν τι σημαίνει στην πραγματικότητα «βλάχος». Το χρησιμοποιούμε υποτιμητικά εφ’ όσον όλοι γεννηθήκαμε μεγαλοαστοί και βυζάξαμε από την τρισέγγονη ψυχοκόρη της καμαριέρας της Μαρίας Αντουανέτα.
13.Η αισθητική είναι ηθική. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν το γιατί είμαστε απόλυτα ανήθικοι.

Αν δεν αλλάξουμε μυαλά δεν αγωνιστούμε όλοι μαζί να καταλάβουμε τι δούλεμα μας ρίχνουν καθημερινά τελειώσαμε ΚΥΡΙΟΙ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ FAST FOOD


ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ-ΚΑΤΑΣΤΡΟ'Ι'ΚΑ


''Η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι μια αποτυχημένη θυγατρική εταιρεία..." "Η ΕΛΛΑΔΑ είναι έθνος με ΨΥΧΗ, με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, με ΙΣΤΟΡΙΑ..." "η ΕΛΛΑΔΑ είναι σήμερα μια αποικία. Και αυτό είναι ένα τρομερό, τεράστιο λάθος..." "Eσείς προκαλέσατε την αθλιότητα σ' αυτές τις χώρες..." "Θυμηθείτε όμως...Οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένα πράγματα..."